Sistem Programare

point

Programarile se pot efectua doar pe ziua in curs si ziua imediat urmatoare. Daca un eveniment nu apare in lista de programari inseamna fie ca nu este pentru ziua in curs sau ziua urmatoare fie a trecut deja. Evenimentele din ziua in curs care nu s-au tinut inca si cele din ziua urmatoare, daca nu mai au locuri disponibile, vor aparea in lista cu mesajul “Nu mai exista locuri disponibile”.

Programarile se efectueaza cu minim 30 minute inainte de desfasurarea evenimentului!

Programarile de pe o saptamana pe saptamana urmatoare se pot realiza doar incepand de duminica pentru evenimentele de luni, evenimentele din restul zilelor se pot programa doar incepand de luni pentru ziua in curs si ziua imediat urmatoare.

Nu se pot realiza programari multiple pentru aceeasi persoana la un singur eveniment! In cazul in care o persoana doreste programarea mai multor persoane este nevoie sa se realizeze mai multe programari cu numele fiecarei persoane! 

In cazul in care se doreste anularea unei programari va rugam sa utilizati link-ul de anulare primit in mailul de confirmare a programarii!

Programarile efectuate gresit vor fi nule!

Daca un eveniment nu apare in lista inseamna ca nu indeplineste conditiile de programare mentionate mai sus.